21
feb

Zoekertje - Thijs (12 jaar)

Thijs zoekt een deeltijdpleeggezin voor twee weekenden per maand

Bij interesse stuur een mail naar: pleegzorg@xonar.nl

Thijs is een lieve, zachtaardige jongen die van gezelligheid houdt. Thijs speelt graag met lego en playmobil. Ook houdt hij van wandelen, buiten zijn en is gek op dieren. Thijs vindt het leuk om samen iets te doen zoals bakken of koken of speelt  graag een kort gezelschapsspel.  Thijs vraagt veel aandacht, sturing, structuur en begeleiding. Een standvaste en duidelijke aanpak helpen hem enorm. Ook heeft hij soms baat bij het gebruik van pictogrammen. Thijs wil het graag goed doen voor de ander.

Moeder is alleenstaand en de intensieve zorg voor Thijs maakt dat er naar een pleeggezin wordt gezocht voor 2 weekenden per maand zodat moeder ontlast kan worden in de zorg. Met daarnaast  extra logeermogelijkheid voor meerdere dagen  in de vakantie periode.( bijv . een weekje in de zomervakantie) 

Bij welk gezin/ouder mag Thijs gezellig komen spelen en logeren ?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Kubben: i.kubben@xonar.nl of 06-53819047

I.v.m. de privacy zijn de namen van de kinderen fictief. De portrettekeningen zijn gemaakt door het Kinderatelier van XONAR en staan symbool voor de pleegkinderen. De portretten zijn gemaakt van fictieve gezichtjes.