24
okt

Zoekertje - Rik (11 jaar)

Rik zoekt een pleeggezin in de regio Parkstad

Bij interesse stuur een mail naar: pleegzorg@xonar.nl

Wij zijn op zoek naar een pleeggezin voor Rik, een jongen van 11 jaar die op dit moment in een crisispleeggezin verblijft.

Rik gaat naar de basisschool in Heerlen en voetbalt ook in Heerlen waardoor er een voorkeur bestaat voor een gezin in deze regio. Moeder en Rik zien elkaar wekelijksop zaterdag van 12.00 uur tot 18.00 uur; Rik gaat meestal twee keer per week voor aanvang van school even bij zijn moeder langs. Verder gaat hij drie middagen per week naar Talent.

Rik maakt makkelijk contact met anderen maar vindt het moeilijk om deze contacten te onderhouden. Daarnaast heeft hij moeite met plannen en vooruit denken. Rik raakt snel overstuur. Rik is een jongen die graagtekent, voetbalt, fietst en gamet. Hij is heel loyaal, een doorzetter en hij kan zich vastbijten als hij iets wil.

Wie heeft een plekje voor deze doorzetter?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Kubben: 06-53819047 of mail naar i.kubben@xonar.nl

I.v.m. de privacy zijn de namen van de kinderen fictief. De portrettekeningen zijn gemaakt door het Kinderatelier van XONAR en staan symbool voor de pleegkinderen. De portretten zijn gemaakt van fictieve gezichtjes.