15
mrt

Zoekertje - Mark (14 jaar)

Mark is een jongen van 14 jaar die tijdelijk in een crisisopvanggroep woont. Wij zijn op zoek naar een pleeggezin voor Mark omdat hij niet bij zijn moeder kan wonen.

Bij interesse stuur een mail naar: pleegzorg@xonar.nl

Mark is een jongen die veel pech heeft gehad in zijn leven waardoor hij op verschillende plekken gewoond heeft. Mark wil zelf graag in een pleeggezin wonen. Hij vindt het fijn om een plek te hebben waar hij vertrouwen kan vinden, het gezellig is en er een rustige omgeving is waar hij een eigen plek mag hebben.
Mark is belast met hechtingsproblematiek. Hij krijgt ondersteuning vanuit de hulpverlening in de vorm van activiteiten en begeleiding, twee keer per week.
Daarnaast gaat hij dagelijks naar een dagbesteding. Hij wil graag weer naar school, een passende onderwijsvorm wordt op dit moment onderzocht.

Voorkeur is dat het gezin uit een pleegvader en een pleegmoeder bestaat omdat hij beide ouderrollen nodig heeft. Pleegouders moeten doorzetters zijn mede omdat hij zijn grenzen zal verkennen. Mark is heel sociaal; hij geniet van het individuele contact en onderneemt graag activiteiten samen zoals bordspellen, buiten activiteiten en klussen. Hij is graag alleen, maar ook graag samen. Mark kan goed omgaan met andere kinderen, is ook dol op kleine kinderen. Huisdieren zou hij ook geweldig vinden.
Mark heeft humor en is gevoelig voor sfeer. Moeder is voor hem belangrijk, vader sluit hij momenteel buiten.
Past Mark in uw gezin?

I.v.m. de privacy zijn de namen van de kinderen fictief. De portrettekeningen zijn gemaakt door het Kinderatelier van XONAR en staan symbool voor de pleegkinderen. De portretten zijn gemaakt van fictieve gezichtjes.