14
dec

Zoekertje - Demian (7 jaar)

Demian zoekt een deeltijdpleeggezin

Bij interesse stuur een mail naar: pleegzorg@xonar.nl

Voor Demian (7 jaar) zijn we op zoek naar een deeltijdpleeggezin met liefst 2 pleegouders waar hij eenmaal per 2 weken een weekend kan logeren (liefst 2 nachten).

Demian is een lieve zorgzame jongen van 7 jaar. Hij woont met zijn ouders en broer van 9 jaar in de regio Sittard/Geleen. Damian volgt onderwijs op het SBO i.v.m. zijn ASS (autisme) problematiek en ADHD. Ook heeft hij kenmerken van hechtingsproblematiek. Drukkere situaties met veel prikkels vindt hij niet prettig. Hij kan dan snel boos worden.

Demian vindt het fijn om individuele aandacht te krijgen en dan gaat het ook goed. Hij heeft daarnaast graag kinderen om zich heen. Liefst jongere kinderen. Een gezin zonder kinderen of met oudere kinderen is echter ook een optie. Hij houdt van dieren (vooral honden) en gaat graag naar buiten en kan genieten van een boswandeling. Ook vindt hij het leuk om met lego te spelen en speelt  hij graag gezelschapsspellen en computerspellen.

Wie kan iets betekenen voor Demian?                                        

Bel of mail met Mieke Berntsen 06 10243689/ m.berntsen@xonar.nl  voor meer informatie.

I.v.m. de privacy zijn de namen van de kinderen fictief. De portrettekeningen zijn gemaakt door het Kinderatelier van XONAR en staan symbool voor de pleegkinderen. De portretten zijn gemaakt van fictieve gezichtjes.