18
apr

Zoekertje - Dani (2 jaar)

Dani zoekt een deeltijd pleeggezin waar hij om de week een weekend mag verblijven.

Bij interesse stuur een mail naar: pleegzorg@xonar.nl

Dani is 2 jaar en woont thuis bij mama. Dani is een lief manneke die graag speelt en naar buiten gaat. 2 keer per week gaat hij naar het kinderdagverblijf. Hij is sociaal en heeft geen bijzondere aandachtspunten.

De moeder van Dani is een jonge alleenstaande vrouw met een beperkt netwerk. Hierdoor komt de zorg van Dani volledig bij haar terecht. Door persoonlijke problemen is dat voor moeder te zwaar en is er besloten een deeltijd gezin voor Dani te zoeken. Met deze ondersteuning is moeder een goede moeder voor haar zoon. Zij denkt zelf aan een frequentie van 1 keer per 2 weken van vrijdag tot zondag middag. 

Moeder zoekt een gezin waar haar zoon, kind mag zijn en kan genieten van de gewone dagelijkse dingen net als thuis. Moeder vind het belangrijk om met pleegouders te delen hoe het gaat, zowel thuis als bij pleegouders. Verder stelt zij een hygiënisch huishouden en gezonde voeding op prijs. Onze ervaring is dat moeder prettig is in de samenwerking en Dani een open en vrolijk manneke.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Kubben: 06-53819047

 

I.v.m. de privacy zijn de namen van de kinderen fictief. De portrettekeningen zijn gemaakt door het Kinderatelier van XONAR en staan symbool voor de pleegkinderen. De portretten zijn gemaakt van fictieve gezichtjes.