Ketensamenwerking

Wij vinden samenwerking met partners onmisbaar in de Jeugd hulpverlening. Door onze krachten en kennis te bundelen bieden we kinderen, jongeren en hun ouders een breed scala aan hulpvormen aan. Waar nodig combineren we onze specialistische kennis  en vaardigheden met die van diverse partners om maatwerk te leveren voor specifieke problematiek. Zo zijn we steeds weer in staat om  onze klanten de hulp en begeleiding te geven die het beste bij hen past.

XONAR legt daarom de nadruk op collegiale samenwerking met ketenpartners.

Voorbeelden van samenwerkingsvormen waarbij XONAR betrokken is:

Traumacentrum Limburg

Traumacentrum Limburg is een samenwerkingsverband van Koraal, Mondriaan en XONAR, specialist op het gebied van traumabehandeling. Als samenwerkingsverband hebben wij onze kennis en onze hulp gebundeld. Hierdoor zijn wij in staat een compleet trauma-aanbod te bieden. Wij bieden onze hulp aan vanuit 1 aanmeldpunt voor heel Limburg."

Samen Leven Kerkrade
In Kerkrade hebben de organisaties MeanderGroep Zuid-Limburg, LEVANTOgroep, SGL, XONAR, Impuls, Radar, het Platform Maatschappelijke Ondersteuning Kerkrade en de gemeente Kerkrade de handen ineengeslagen. Want door krachten te bundelen en mogelijkheden beter op elkaar af te stemmen, kan men meer betekenen voor de mensen die zorg en hulp nodig hebben.