Gemeenten

XONAR werkt bevlogen voor alle kinderen, jongeren en gezinnen die extra hulp nodig hebben bij opvoeden en opgroeien, daarbij altijd gedreven door de gedachte "alsof het je eigen kind is".

Samen met ketenpartners, scholengemeenschappen, het bedrijfsleven en andere hulpinstanties zijn wij actief in het aanpakken en voorkomen van hulpvragen en problemen op het gebied van opgroeien, ontwikkeling en veiligheid. XONAR heeft veel expertise in huis.

Speciaal voor gemeenteraadsleden heeft Jeugdzorg Nederland een special uitgebracht: Dit is jeugdzorg. Dit digitale magazine is gemaakt om gemeenteraadsleden op weg te helpen, zodat zij goed geïnformeerd de politieke arena in kunnen.

 Knipsel magazine jeugdzorg.PNG

XONAR ondersteunt

In de hulp bij opvoeden en opgroeien kiest XONAR als specialist voor hulpverlening aan de doelgroep met de meer complexe problematiek. In het voorliggend veld  zien wij een rol voor onszelf en dan specifiek om de gezinnen, waar complexe problematiek wordt gesignaleerd, eerder te bereiken en om expertise te delen en over te dragen.

Vragen

Heeft u vragen over jeugdzorg in de breedste zin van het woord? Neem dan contact op met onze specialisten van XONAR Entree.