25
sep

De Week van de Pleegzorg

Beste pleegouders,

Van 31 oktober  t/m 7 november  wordt voor de vierde keer in Nederland de Week van de Pleegzorg georganiseerd. Dit is een initiatief van Pleegzorg Nederland in samenwerking met alle Nederlandse pleegzorgaanbieders. Het doel van deze actieweek is om aandacht te vestigen op het belang van pleegzorg, maar bovenal willen wij u heel graag bedanken! 

Komt u ook naar Gaia Zoo Kerkrade?

XONAR pleegzorg grijpt de Week van de Pleegzorg aan om ú als bestaande pleegouders extra in het zonnetje te zetten en een welgemeend bedankje aan te bieden. Want naast het feit dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe pleeggezinnen, bent ú het natuurlijk al elke dag! 

Datum & locatie
Zondag 4  november 2018
GAIA ZOO
Dentgenbachweg 105, 6468 PG Kerkrade

Programma

Het park opent de deuren om 10.00 uur. Willie Wasbeer heet u dan van harte welkom! Bij de ingang ontvangt u het entreebewijs, parkeerticket, een plattegrond met programma en bonnetjes voor een lunch inclusief drankje. En………en een lootje om mee te doen aan een loterij. 

Om 11.00 uur is de officiële opening en worden de prijswinnaars bekend gemaakt.  Wie weet behoor jij tot een van de gelukkige winnaars van o.a. een jaarkaart GaiaZOO voor het hele gezin! 

 Extra’s 

  • Schminken voor de kinderen
  • Extra voedermomenten voor de dieren
  • 14.00 uur theatervoorstelling ‘Puk en Pim in de dierentuin’ (leeftijdsindicatie: t/m ± 10 jaar) in de grote zaal

Het park sluit om 17.00 uur haar deuren. 

kindertheater-party4kids.jpg

Aanmelden

Aanmelden kan tot 27 oktober via de website van XONAR via deze link: 

Aanmelden Pleegzorgdag XONAR in Gaia ZOO

Pashouders: Op de aanmeldpagina graag vermelden als u in het bezit bent van een jaarkaart en aantal jaarkaarten.

Wij geven de voorkeur aan een aanmelding via de website. Als u geen mogelijkheid heeft om u digitaal aan te melden, dan kunt u zich ook telefonisch aanmelden via 06-22494167 of 06-53821665 of via uw begeleider pleegzorg. Na aanmelding ontvangt u van ons digitaal een deelnamebevestiging.  Deze hoeft u niet mee te nemen.  

Wij hopen dat we zoveel mogelijk pleeggezinnen mogen verwelkomen! 

Met hartelijke groet,

Medewerkers XONAR pleegzorg

pleegzorg@xonar.nl